«За» проголосували 65 депутатів.

Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

Зокрема, було скеровано перевиконання дохідної частини загального фонду обласного бюджету для збільшення видатків на вирішення окремих проблемних питань, а також здійснення перерозподілу видаткових показників обласної скарбнички на 2017 рік за зверненням головних розпорядників коштів.

Як розповів директор департаменту фінансів ЛОДА Олег Демків, збільшено обсяг обласного бюджету на 62,97 млн грн, з яких 26,4 млн грн – перевиконання планових показників на 1 листопада, медична субвенція для фінансування заробітної плати галузі охорони здоров'я – 27,37 млн грн, а також субвенція з держбюджету на будівництво, реконструкцію будинків для дітей-сиріт – 7,3 млн грн.

«У результаті внесення змін до обласних програм та показників обласного бюджету галузі додатково отримають фінансовий ресурс. Зокрема, галузі охорони здоров'я додатково передбачили – 35,1 млн грн, соціального захисту – 4,88 млн грн, фізичної культури – 2,1 млн грн, культури –  2,34 млн грн, туризму – 100 тисяч грн, житлово-комунального господарства – 663,6 тисячі грн, дорожнього господарства – 3,7 млн грн», – додав він.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ