Про це сьогодні, 29 січня, під час прес-конференції «Знищити не можна залишити: яку долю готують для комунальних закладів області?» розповіла заступник голови фракції «Самопоміч» у Львівській облраді Галина Бордун, передає кореспондент «Вголосу».

«На комісії освіти і науки ЛОР минулого тижня винесли питання про об'єднання трьох комунальних закладів», – зазначила вона. Зводять три середовища докупи і тим самим говорять про розвиток позашкілля».

За її словами, у цих закладах потрібно багато змінити, зокрема менеджмент, а також напрацювати стратегію розвитку. «Але діти однозначно мають мати позашкілля. Реорганізація може бути тільки після стратегії»,  додала депутат ЛОР.

Також вона зазначила, що у грудні керівника Львівського  обласного центру краєзнавства, екскурсій та туризму учнівської молоді, за її словами, звільнили, не запитавши про його роботу та майбутню стратегію розвитку закладу.

«Була створена комісія комунального майна, яка ухвалила, що в цьому закладі забагато працівників. І на підставі одного виїзду керівнику оголосили догану та звільнили», – уточнила Галина Бордун. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ