Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

Депутати від ВО «Свобода» та «Самопомочі» заявили, що надання в оренду комунальних приміщень без проведення належного конкурсу та публікації інформації про здачу в оренду  цього приміщення на офіційному сайті Львівської облради – незаконне.

«Стаття 9 Про оренду обласного майна передбачає розміщення оголошення про оренду комунального майна на сайті. Хіба таке було?», – зазначив Олег Панькевич

«Ні, не було», відповів начальник управління майном спільної власності Львівської ОДА Микола Бандра.

На що депутат від ВО Свобода Олег Панькевич зазаначив, що чиновники не мають права таким чином здавати в оренду комунальне майно у центрі Львова.

«Це є яскравий приклад, як порушується закон чиновниками обласної ради. Вже мав би бути протокол про корупцію. І над цим мала б працювати поліція. Це порушення усіх норм закону», – зазначив Олег Панькевич.

Як писав «Вголос», 25 жовтня Львівська облрада на своєму сесійному засіданні розглянула проект рішення Про надання в оренду нежитлових приміщень, у якому, зокрема, йдеться: «надати в оренду ФОП Гром Наталії Юліанівні нежитлові приміщення І поверху за адресою: вул. В. Винниченка, 18, м. Львів, загальною площею 235,1 кв. м, строком на 2 роки 11 місяців, з орендною платою в розмірі 1 грн за рік (без ПДВ)».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ