Депутати Львівської обласної ради сьогодні, 29 грудня, під час засідання сесії ЛОР ухвалили звернення до начальника УМВСУ у Львівській області Віталія Максимова, у якому просять взяти під особистий контроль перебіг розслідування справи щодо нападу на головного редактора та власника «Суботньої пошти» Рустама Курбанова.

Як заявив під час засідання сесії голова Львівської облради Мирослав Сеник, депутати ЛОР домагатимуться передачі цієї справи до суду і хочуть згодом послухати звіт керівника обласної міліції щодо цієї справи.

27 грудня на «парковці» ринку «Південний» підприємець цього ринку побив головного редактора та власника львівської газети «Суботня пошта» Рустама Курбанова.

Зараз потерпілий перебуває на лікуванні у відділенні щелепно-лицьової хірургії Львівської лікарні швидкої допомоги:, в нього зламана щелепа у двох місцях, а також струс мозку.

У коментарі львівським ЗМІ журналіст заявив, що розцінює вказану подію як вияв хуліганства. При цьому Курбанов наголосив, що напад стався у присутності охорони, яка в бійку не втручалась. Що стало причиною нападу – Курбанов не уточнив.

Рустам Курбанов (1968 р.н.) – власник та головний редактор львівського тижневика «Суботня пошта», яка виходить з 1996 року.

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ