Сьогодні, 17 квітня, під час сесії облради, депутати збільшили видатки загального фонду обласного бюджету за рахунок залишку коштів, що утворився на початок року, повідомила прес-служба облради. Зокрема:

- 1,29 млн грн на реалізацію заходів Комплексної програми цивільного захисту Львівської області та сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області, на 2018-2020 роки для придбання майна автомобільної та інженерної служб, засобів зв’язку та комплектуючих до них;

- 1,6 млн грн на реалізацію обласної Програми розвитку мережі й утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на 2018 – 2020 роки на встановлення обмежувальних дорожніх знаків для руху великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами загального користування;

- 4 725 298 грн на реалізацію Програми проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2017 – 2020 роки. Йдеться про фінансування так званих соціально важливих проектів.

- 274 702 грн на оплату праці експертів, які здійснювали оцінку проектів місцевого розвитку в 2018 році в рамках реалізації Програми проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2017 – 2020 роки.

Також збільшили видатки бюджету розвитку спеціального фонду обласного бюджету за рахунок залишку коштів, що утворився на початок року, шляхом передачі із загального фонду до спеціального (бюджет розвитку), зокрема:

- 810 тис грн. на проведення заходів у рамках Комплексної програми цивільного захисту Львівської області та сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області, на 2018-2020 роки для придбання лікувального діагностичного обладнання та облаштування обласного збірного пункту;

- 10 млн грн для завершення реконструкції пологового відділення на 30 ліжок Бродівської ЦРЛ в м. Броди Львівської області.

ІА "Вголос": НОВИНИ