Про це пише «Українська правда» з посиланням на депутата від НФ Антона Геращенко.

За його словами, на зустрічі мова йтиме про єдність коаліції та існуючі проблеми в суспільстві. Він підтвердив, що нинішній інцидент у Верховній Раді став безпосередньою причиною зустрічі.

«Сьогоднішні події стали апофеозом тієї кампанії істерії і ненависті, яка створена в суспільстві», – сказав Геращенко.

Він додав, що депутати від «Народного фронту» ще ніколи не зустрічалися з Порошенком.

«У нас не було жодного разу зустрічі з президентом. Коли сьогодні з'явилася така ідея, ми звернулися до президента. Ми вдячні, що він нас почув і хоче з нами зустрітися», – сказав депутат.

Геращенко відмовився відповідати на питання, чи будуть застосовані санкції до депутата від НФ Андрія Іванчука, який побив депутата від БПП Олега Барну після того, як той накинувся на прем'єра Арсенія Яценюка в Раді. За словами Геращенка, це питання вирішуватиметься на засіданні фракції.

Нагадаємо, сьогодні у Верховній Раді сталася бійка після того, як до прем’єра під час його виступу підійшов депутат від БПП Олег Барна з букетом квітів і відтягнув від трибуни.

Згодом народний депутат-«свободівець» Андрій Іллєнко зазначив, що сьогоднішній день у парламенті перетворився на дешеву комедію.

Політолог Вадим Карасьов розцінює інцидент як відволікаючий момент від звіту уряду й початок особистої піар-кампанії Барни напередодні можливих парламентських виборів 2016 року.

Додамо, регламентний комітет Ради покарав Барну вилученням на 5 засідань.

ІА "Вголос": НОВИНИ