Голова постійної комісії Валерій Курстак зауважив, що впродовж нинішньої каденції ради не вдається налагодити конструктивної співпраці зі згаданим управлінням та його керівником Юрієм Кресаком. Йдеться про те, що комісія не володіє інформацією про події, які відбуваються в області на міжнародному рівні, оскільки управління ігнорує депутатів.

Депутат Алла Лісова додала, що комісія ініціювала чимало кроків назустріч посадовцям ОДА, однак результатів немає.

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко сказав, що не коментуватиме почутого на комісії, але розбиратиметься. «У мене є свої претензії до Юрія Кресака. Разом з тим, почув хороші відгуки про нього під час зустрічі з Генеральним консулом Республіки Польща в Луцьку Вєславом Мазуром, а також Віце-консулом дипломатичного представництва Мареком Запуром», - зауважив голова ОДА.

На думку Олександра Савченка, питанням економіки потрібно приділяти більше уваги як виконавчій, так і представницькій владі.

Про готовність до конструктивної співпраці з депутатами заявив і начальник управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції облдержадміністрації Юрій Кресак.

ІА "Вголос": НОВИНИ