Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат ЛМР Ігор Телішевський.

«Цього тижня у департаменті розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА повідомили про зекономлені кошти на вивезення ТПВ з міста Львова. За даними департаменту, за місяць на компенсацію перевізникам ТПВ, які вивозять відходи з міста Львова, було скеровано 12 мільйонів 854 тисячі гривень. Відтак, в ЛОДА стверджують, що завдяки запровадженому контролю та ваговому зважуванню, на вивіз сміття скерували вдвічі менше коштів, аніж керівні органи ЛМР», – написав він.

За його словами, депутати у Львівській міській раді неодноразово вимагали публічного звіту міського голови та оприлюднення аудиту ЛКП «Львівспецкомунтранс» про витрачені кошти на вивезення сміття під час пленарних засідань ЛМР і жодного розу не отримували відповіді, лише додаткові вимоги про виділення мільйонів бюджетних коштів.

«Громада міста повинна побачити, куди саме пішло понад 200 млн громадських коштів, і чи мова не йде про їх «відмивання»? І головне: хто саме буде відповідати за цю невмотивовану розтрату?», – додав Андрій Телішевський.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ