Про це повідомляє «Обозреватель» з посиланням на власні джерела.

У результаті обстрілу загинув водій авто – Максим Ковтуненко 1994 року народження.

В автомобілі знаходився віце-президент Федерації боксу Києва, кримінальний авторитет Олександр Ліщенко (відомий як «Ліча»).

При цьому вказується, що Ліщенко втік з авто у лісопосадку під час стрільби.

Встановлено, що він повертався від друга по імені Роман, який проживає в с. Гореничі (в будинку зараз проводиться обшук).

Правоохоронці наразі не можуть сказати, чи був другий чоловік у машині. Однак в поліції підкреслили, що автомобіль не належить кримінальному авторитету, пише «Сегодня».

Повідомляється, що автомобіль розстріляли зовні, в кузові знайшли більше 20 кульових отворів. У поліції поки не можуть сказати, з чого саме стріляли. Також має бути експертиза, в результаті якої стане зрозуміло, від чого загинув хлопець. Крім того, з'ясувалося, що спочатку автомобіль врізався в стіну, а потім була відкрита стрілянина.

Як писав «Вголос», у с. Гореничі на Київщині сьогодні вночі, 4 червня, в автомобілі Range Rover знайшли тіло 23-річного киянина з вогнепальними пораненнями.

Як повідомляє  ГУ Нацполіції Київської області, тіло чоловіка направлено до моргу для проведення судово-медичної експертизи.

ІА "Вголос": НОВИНИ