ТОВ «ФФУ Продакшн» надає НАБУ усю запитувану інформацію, є максимально відкритим до співпраці зі слідством і сподівається, що детективи таки «розставлять усі крапки над «і» у штучно створеному скандалі навколо закупівель футбольного покриття, йдеться у заяві прес-служби Товариства.

«Ми переконані, що НАБУ на етапі внесення відомостей до ЄРДР діяло згідно з вимогами чинного законодавства. Разом з тим, початок слідства багато в чому був зумовлений поширенням у ЗМІ неправдивої інформації відносно «ФФУ Продакшн». У зв'язку з цим, наша компанія зацікавлена у тому, аби детективи дійсно об'єктивно та неупереджено розібралися у ситуації, чітко відокремили «бруд», який штучно фабрикувався та виливався через окремі ЗМІ на нашу компанію», — повідомили у ТОВ.

На підприємстві також зауважили, що надають на запити слідства усі потрібні документи та відомості. «Ми підтверджуємо свою готовність до всебічної співпраці із детективами, і надаватимемо НАБУ вичерпну та об’єктивну інформацію стосовно нашої роботи», — зазначили у прес-службі.

Нагадаємо, ЗМІ викрили піар-компанію, яка з початку поточного року працювала на дискредитацію діяльності Федерації футболу України.

Зокрема, за медійними провокаціями проти ФФУ та її очільника стояла дніпровська фірма «Underdog» The UnLawyers. Методи роботи вказаної компанії зводяться до створення фейкових журналістських розслідувань, фейкових фейсбук-сторінок та проплачених акцій протесту.

Також, як вдалося з'ясувати, саме представники «Underdog» The UnLawyers ініціювали заяви до НАБУ про, начебто, незаконність тендерів із закупівлі штучного футбольного покриття у компанії ТОВ «ФФУ Продакшн». Для цього компанія залучила підконтрольну собі ГО - «Ініціативи майбутнього» 

Як раніше повідомляли ЗМІ, на початку червня на підставі повідомлень у пресі, НАБУ відкрило кримінальне провадження за фактом закупівлі послуг із реконструкції футбольних полів у ТОВ «ФФУ Продакшн».

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ