Як повідомляє «Укрінформ», банк згорне 90% діяльності у Росії, залишивши тільки операції, які стосуються Global Transaction Banking.

Агентство нагадує, що у вихідні керівництво банку відкликало з Москви главу свого російського бізнесу Йорга Бонгартца. Це сталося на тлі розслідування, яке проводить міністерство юстиції США щодо порушень у діяльності банку в Росії.

Остаточне рішення і реалізація стратегічного плану буде вже при новому виконавчому директорові Джоні Крайєні, як очікується, наприкінці жовтня.

Нагадуємо, Deutsche Bank останнім часом переслідують скандали. Співробітників банку підозрюють у тому, що вони допомагали своїм російським клієнтам в обхід закону і санкцій міняти рублі на долари і таким чином сприяли тим у виведенні коштів за кордон. Справу розслідують відомства чотирьох країн - Німеччини, РФ, США і Великої Британії. Влада всіх цих країн з'ясовує, чи мало місце відмивання грошей і чи не порушувалися санкції, які були запроваджені проти Росії через конфлікт в Україні рік тому. Штрафи можуть сягнути 4 млрд дол.

ІА "Вголос": НОВИНИ