Про це повідомляється у системі «Прозорро», пишуть Наші гроші.

До кінця року для приміщень по вул. Дегтярівській, 11г і прилеглих територій замовили:

за 1,02 млн грн. – прибирання по 16 грн/кв. м;

за 61 тис грн. – обслуговування теплового господарства;

за 16 тис грн. – обслуговування системи водопостачання і водовідведення.

Перелік видів обслуговування з цінами наведено у таблиці нижче. Наприклад, щомісячне знімання показників із приладів обліку та внесення інформації до журналу коштує 288 грн. для теплопостачання і 498 грн. для водопостачання й водовідведення. Разом це становить 786 грн. на місяць.

У минулому році підряд на доглядання приміщень за цією адресою виграло ДП «Сервісно-видавничий центр» ДФС. Тоді прибирання коштувало 10 грн/кв. м, тобто на 60% дешевше. А на початку цього року йому без торгів через відсутність конкуренції дозамовили прибирання у січні-лютому за тією ж ціною в 10 грн/кв. м.

Водночас торік щомісячне знімання показників по теплу й воді коштувало однаково – 459 грн. Разом це становило 919 грн на місяць, що було на чверть більше, ніж цього року.

Ціна нинішньої угоди на 2% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 1,12 млн грн.

Єдиний конкурент ФОП Солянік Руслан Анатолійович із Харкова з дешевшою на 14% пропозицією відмовився підписувати договір, бо уклав інші вигідні договори, а річний дохід ФОП не може перевищувати 5,00 млн грн.

Створена у грудні 2017 року столична фірма «Файно Плюс» зі статутним капіталом 1 тис грн належить Сергію Привалову. Він також володіє та керує ПП «Євросіті Люкс», яке в 2011 році прибирало офіс Міністерства освіти на чолі з Дмитром Табачником. Також Привалов очолює ТОВ «Євро Сіті», яким володіють кияни Олег Караман і Володимир Кучеров, Григорій Шимшир’ян з Ізраїлю та ДочП «П.Дуссманн-Україна».

Переможець уперше отримав підряд, однак у березні програв тому ж підприємцю Соляніку тендер щодо обслуговування будинків Міненерговугілля за 1,32 млн грн.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ