[media=147174,147175,147176,147177] 

Про це йдеться на сторінці у Фейсбук Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Депутат Львівської обласної ради від ВО «Свобода», адмірал Ігор Тенюх зазначив, що отриманий одноразовий та багаторазовий розхідний матеріал необхідний для лікування травмованих, поранених та хворих українських бійців як у шпиталі, так і на передовій.

«Це тільки частина переданої допомоги для наших хлопців, які вже проходять довготривале лікування. Ще частину ми доставили в зону бойових дій, зокрема – перев'язувальні матеріали.

Щиро вдячний українцям, котрі проживають у США і постійно передають допомогу. Зокрема, передали медичну допомогу: Іван Дем'янець, Петро Бузько, Михайло Грабовецький, Андрій Штогрин, Ігор Лаврін, а також ГО «Істина». Це яскравий приклад спільної дії, коли українці, не залежно від місця перебування, розуміють, що триває війна і треба всіма зусиллями допомагати. Саме це наблизить ту перемогу, на яку всі очікують», – зауважив очільник Львівської обласної організації ВО «Свобода» Руслан Кошулинський.

Своєю чергою, свободівець Роман Богачевський також подякував українцям із-за кордону й зазначив: «На прикладі спільних зусиль у боротьбі з ворогом, враховуючи знання та досвід, якими оперують українці в діаспорі, ми спільно зможемо здобути державну перемогу й розбудувати українську економіку».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ