Про це вона зазначила на сторінці у Facebook.

Біофлавоноїди або вітамін Р – це сполуки, які мають високий рівень біологічної активності. Саме ця група сполук допомагає вітамінам бути активними в організмі. До прикладу, завдяки біофлавоноїдам вітамін С проявляє корисні властивості.

Вітамін Р має протизапальний, протираковий, спазмолітичний та противиразковий ефекти. Біофлавоноїди сповільнюють руйнування сполучної тканини ферментом гіалуронідазою.

Група сполук суттєво продовжує термін роботи судин та сприяє молодості організму.

Біофлавоноїди містяться у різнокольорових рослинних продуктах – ягодах, верхніх шарах, шкірці овочів та фруктів. Основні джерела: чорні ягоди, червоні ягоди, овочі, фрукти та зелений чай, гречка, бурий рис, оливкова олія, тощо.

ІА "Вголос": НОВИНИ