[media=140635,140636,140637,140638,140639] 

Про це повідомили в прес-службі Слідчого комітету Росії на своїй сторінці в Telegram.

 «За попередніми даними, 17-річний учень корекційного класу загальноосвітньої школи № 1 міста Стерлітамак зайшов до кабінету інформатики, де знаходилися його однокласники, і наявним при собі ножем порізав руку однієї з учениць, а також наніс ножове поранення вчителю. Потім він розлив горючу речовину і підпалив її. Після сам собі наніс ножове поранення», – йдеться у повідомленні.

Потім хлопець також підпалив клас. За попередніми даними, одній з учениць довелося вистрибнути з вікна. В результаті вона серйозно постраждала, повідомляється в Telegram-каналі Mash.

Також постраждала вчителька, яка викладала інформатику. Катерина Першина була визнана «Учителем Року-2017» в Стерлитамаці. Вона отримала важкі ножові поранення.

Повідомляється про чотирьох поранених. Серед них – сам нападник, а також дві учениці і вчитель.

У коментарі ТАСС прес-секретар МОЗ Башкортостана Світлана Кускарбекова зазначила, що внаслідок нападу постраждали чотири людини. 

«За нашою інформацією, четверо постраждалих доставлені до лікарні міста Стерлітамак, з них троє дітей. Стан усіх оцінюється як середньої тяжкості. Характер травм уточнюється», – йдеться в повідомленні.

Наголошується, що зараз з'ясовуються всі обставини НП в школі в Башкирії.

«На місці працює слідчо-оперативна група. Вирішується питання про порушення кримінальної справи», – йдеться у повідромленні.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ