Про це інформує прес-служба Львівської обласної ради.

Учасниками цього заходу стали діти з різних районів Львівської області та з міста Львова. Серед малечі були також представники Городоцького району.

Розпочався день для маленьких жителів Городоччини з відвідин ПАТ «Концерн Хлібпром» – одного з найбільших підприємств українського ринку хліба, яке щодня виготовляє до 300 тонн продукції – хлібної, хлібобулочної, кондитерської та тістових напівфабрикатів. Саме ця компанія вже не вперше долучилася до проекту «Мій тато захищає Україну!», ставши його офіційним партнером. 

На підприємстві юні екскурсанти мали можливість спробувати себе у ролі пекарів і спробували виготовити булочки, а також оглянути сучасне автоматизоване виробництво. Адже майже всю роботу – від замішування тіста і до пакування готової продукції – тут виконують машини. Екскурсанти на власні очі побачили, як печуть хліб «Концерну Хлібпром», а ще почули цікаві факти про його виготовлення. Діткам розповіли про структуру компанії, до якої входить вісім переробних підприємств, що розташовані у Львівській та Вінницькій областях, а також про торгові марки підприємства, серед яких: ТМ «Хлібна хата», «Вінницяхліб», «Львівський хліб», «Живий злак», Panerini, Bandinelli, «Любляна» та «Наминайко».

На згадку про цю напрочуд цікаву зустріч з пекарями дітлахи отримали сувенірні магніти, а також булочки, які приготували власноруч.

Слідом за цікавою екскурсією, малечу з Городоччини запросив ще один постійний партнер цього соціального проекту – кінотеатр «КІНОПАЛАЦ», що на вулиці Театральній, 22. З великим захопленням дітки переглянули надзвичайно захоплюючий мультик у форматі 3D про монстриків – «Монстри на канікулах».

Наступним етапом перебування дітей у Львові стало відвідання кафе «Шкварка», що на вулиці Кубійовича, 2. І, хоча власники цього закладу не вперше долучилися до цього масштабного проекту, все ж запевнили, що готові і надалі підтримувати різноманітні акції, які і надалі будуть організовувати для дітей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні.

Задоволені від вже побаченого, на маленьких учасників мегапроекту  чекав ще один мегасюрприз – зустріч із відомим українським боксером Андрієм Котельником, який взяв участь в акції «Школа успіху від ЗІРКИ».  

ІА "Вголос": НОВИНИ