Львівська область отримала 30 машин швидкої допомоги для боротьби з коронавірусом. Так, автомобілі передали автопарку Львівського регіонального центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Про це повідомила пресслужба компанії «Автоспецпром», пише Львівський портал.

Відомо, що мова йде про машини швидкої допомоги типу «В», які підходять для транспортування хворих з важкою формою перебігу коронавірусної хвороби.

Автомобілі обладнані всіма необхідними медичними обладнаннями. Так, у них на борту розміщений широкий набір засобів дихальної підтримки – кисневі балони (стаціонарний та портативний), аспіратори, дихальні мішки для дорослих, дітей та немовлят тощо.

«Ми розуміємо, що оперативність надання медичної допомоги – це питання життя та смерті. Тому в наших «швидких» пацієнти  із COVID-19 можуть отримати високоякісну медичну допомогу вже дорогою до лікарні», – зазначив заступник директора компанії «Автоспецпром» Кирило Коморкін.

Варто зазначити, що кожна машина відповідає вимогам ДСТУ EN  1789:2019, який є українською адаптацією загальноєвропейського стандарту з вимогами до швидких.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ