У цей пакет входять  документ англійською мовою, котрий підтверджує участь у ВДМ, виданий організатором заходів Краківським Архієпископством; оплата за проживання, харчування транспорт, а також медичне страхування у розмірі 30.000 EUR, дійсне на території всіх держав шенгенської зони.

Окрім того, як повідомили у консульстві, згідно з ст. 35 закону від 18 березня 2016 р. про особливі рішення пов'язані з організацією візиту Папи Римського Франциска до Республіки Польща та Всесвітніми днями молоді - Краків 2016 (відомості Законів від 24 березня 2016 р), візові заявники, котрі мають такі документи звільнені від візового збору.

Як зазначають у консульстві, візові анкети від учасників Всесвітніх днів молоді приймають, згідно з територіальною компетенцією, безпосередньо в консульській установі або за посередництвом пункту прийому візових анкет – якщо заявник висловить таке бажання.

Як повідомляли, на Всесвітні дні молоді Краків – 2016 записалося вже близько 590 тисяч паломників у понад 4000 тисячах груп з 174 країн світу. Серед них, зокрема, є паломники з Буркіна-Фасо, Венесуели та Нової Зеландії.

ІА "Вголос": НОВИНИ