Решту суми, за його словами, виплатив син.

«У кінці вересня старший син оженився і відклав традиційний «медовий місяць» на пізніше. У 2018 році у нас з Іриною – 30 річчя спільного життя. Вирішили, що усією сім'єю у січні проведемо відпочинок, щоб побути разом.

Саша і Настя вибирали місце у теплих краях. Син оплатив переліт (і ми це вказали у своїх деклараціях). Проживання (приблизно 20 тисяч доларів на трьох) ми оплатили самі», – пише Луценко у Facebook.

Також генпрокурор запевнив, що не має рахунків у офшорних зонах і не володіє зарубіжною нерухомістю, яхтами чи гелікоптерами.

«Останнім часом я отримую зарплату від 130 до 220 тисяч грн щомісяця. Іра – понад 110 тисяч доходу. Це дозволило нам провести з дітьми 7 днів на відпочинку», – каже глава ГПУ.

У грудні, додає генпрокурор, ця ж зарплата дозволила йому оплатити матеріальну допомогу пораненим воїнам АТО на 450 тисяч грн.

«Я щасливий з обох цих вкладень – у свою сім'ю і в допомогу людям», – завершує Луценко.

Як уже повідомлялося, Генеральний прокурор України Юрій Луценко напередодні Нового року відпочив із родиною на Сейшельських островах у Індійському океані. За інформацією журналістів, там родина глави ГПУ орендувала три вілли.

Разом з тим, журналісти «Схем» повідомляли, що відпочинок генпрокурора коштував щонайменше 52 тисячі євро.

Нагадаємо, новорічні канікули Президент Порошенко провів на Мальдівах, заплативши за відпочинок майже 500 тисяч доларів.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ