Мета прес-туру - ознайомити представників ЗМІ з концепцією та пріоритетами майбутнього Яворівського індустріального парку, інвестиційним кліматом Яворівського району та результатами проекту «Розвиток підприємництва шляхом покращення доступу до інвестиційних ділянок у місті Любачів та ґміні Любачів, а також відновлення деградованих земель Яворівського району та м. Новий Розділ».

До участі у прес-турі запрошено представників ЗМІ України та інших країн; представників інформаційних агентств і порталів.

У рамках заходу представники ЗМІ відвідають ТзОВ «Снєжка-Україна», зустрінуться з керівництвом Яворівського району, виїдуть на ділянку майбутнього Яворівського індустріального парку, до кордону Україна-Польща.

Окрім того, журналістам представлять результати проекту «Розвиток підприємництва шляхом покращення доступу до інвестиційних ділянок у місті Любачів та ґміні Любачів, а також відновлення деградованих земель Яворівського району та м. Новий Розділ». Відзначимо, що цей проект із відновлення деградованих земель реалізований у рамках Програми Транскордонної Співпраці «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013». Львівська обласна рада з обласного бюджету виділяла кошти на дофінансування цього проекту міжнародної технічної допомоги, зокрема, у 2014 році - по 500 тис. грн Яворівській районній раді та Новороздільській міській раді і у 2015 році - 450 тис. грн - Яворівській районній раді та 499 тис. грн - Новороздільській міській раді.

ІА "Вголос": НОВИНИ