Принаймні так вважає політичний і громадський діяч Дмитро Корчинський.

«Якщо за це взятись, то розвал Росії – цілком реальний, каже Дмитро Корчинський. І дробити її треба на якомога більше шматків, щоб вона уже не піднялась ніколи. Тому треба бити».

Україна не може перейти кордони Російської Федерації. Тому почати, на думку Дмитра Корчинського, треба з підтримки усіх, хто бореться усередині Російської Федерації. Насамперед треба звернути увагу на кавказьке підпілля.

«Українці в Росії пасивні, – вважає Дмитро Корчинський. І нашим реальним союзником є саме кавказці. Насамперед аварці та чеченці. Судіть самі, на кордонах з Україною Московія утримує десь 50-ти тисячне угрупування військ, плюс 15-20 тисяч ще знаходиться  на окупованих територіях. А в Дагестані вони зосередили 250 тисячне угрупування федеральних сил. Тобто виходить, що тримільйонного Дагестану вони бояться більше, ніж 40 мільйонної України. Оце реальні союзники. Саме вони стануть двигуном усіх подій. І Україна кавказцям має надавати усебічну підтримку.

Знову ж таки, не треба забувати, що кавказці – це не тільки Кавказ. Величезна кавказька діаспора живе у самій Москві: і в бізнесі, і у правоохоронних структурах, і в безпеці, у міграційній службі. Тобто це мільйони людей, які, не дивлячись на те, що живуть у Московії,  ненавидять це утворення. Тому ще раз наголошу: у розвалі Росії саме кавказці відіграватимуть головну роль».

Битиме Росію іще одна суперпотуга. Це – Китай. Щоправда, братиме російські території Піднебесна своєю, особливою зброєю.

«Незважаючи на те, що Китай – на другому місці у світі за військовими витратами, танками і гарматами, вони не воюватимуть, пояснює Дмитро Корчинський. – Це не для них. Знову ж таки, 2 000 років Китай не воював поза межами свого регіону. Відповідно, наступне тисячоліття  вони так само навряд чи будуть воювати. Але Китаю немає куди поспішати. І здійснюватимуть вони експансію Далекого Сходу і Сибіру іншою, своєю головною зброєю – демографічним фактором. Поволі, але впевнено...»  


«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ