Про це повідомляє ZIK.

Причиною обшуків є нібито слідчі дії у рамках справи про смертельну ДТП за участі автомобіля, який належить інвестору ZIKу Петру Димінському, та яка сталася 18 серпня поблизу Львова.

Як повідомили в інформагенції ZIK, Петро Димінський був присутній у зазначеному приміщенні на вул. Вороного, 3 один раз – вісім років тому під час урочистого відкриття прес-центру ІА ZIK.

«Це вже виходить за межі й інакше, як рейдерським захопленням, названо бути не може. Робота телестудії та інформаційного агентства частково заблокована. У діях правоохоронців відсутня будь-яка логіка. Це просто політичне замовлення Авакова і Ко. Я не здивуюся, якщо наші глядачі завтра увімкнуть ZIK і нічого не побачать, мовляв у зв'язку із ДТП мовлення каналу призупинено», – говорить генеральний директор медіа-холдингу ZIK Ігор Туркевич.

Також повідомляється, що обшуки відбулися не тільки в офісах інвестора, але й на старій базі футбольного клубу «Карпати», де зараз тренуються діти і де Димінський був три роки тому.

Нагадаємо, як писав «Вголос», сьогодні, 6 вересня, правоохоронці  провели обшуки у головному львівського бізнесмена Петра Димінського. Такі дії пов'язані із справою про смертельну аварію за участі автомобіля, який належить Димінському.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ