Це буде книга ручної роботи із переписаними віршами Ліни Костенко. Кожен охочий має можливість написати свого вірша, який потрапить у книгу.

«Ми сподіваємося, що встигнемо зробити цю книгу до Дня народження Ліни Василівни. Докладаємо максимум зусиль, але дуже багато залежить від людей, які за ідеєю мають наповнити книгу своїм переписами поезій. Тому закликаємо всіх натхненних поезією долучитися до участі у проекті «Книга Для Ліни», – розповідає авторка проекту, майстриня Яна Лапуда. – Для того, щоб і ваш вірш потрапив у книгу потрібно на одній зі сторін зігнутого навпіл аркуша А4 (до формату А5) написати обраний вірш Ліни Костенко. Аркуш можна віднести у творчу лабораторію за адресою: м. Львів, просп. Чорновола, 73, або відправити поштою Львів 79020, а/с – 8760 Лапуді Яні. Телефон для довідок 093-685-66-00.

Також вірш можна написати у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва, де є заготовлені аркуші для написання віршів. Також у бібліотеці можна долучитися до проекту «Книга Франкового Дому», і написати один з улюблених віршів Івана Франка. Книгу планують вручити Ліні Костенко у День її народження – 19 березня.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ