[media=139339,139340,139341,139342] 

Про це «Національний корпус» повідомив у Facebook.

«Націоналістичні сили навідалися до маєтку Льовочкіна, проте зустріли опір правоохоронців на вході. Націоналісти подолали опір та ввійшли на територію кооперативу», – йдеться в повідомленні.

Націоналісти також зазначили, що на території, власником якої нібито є Льовочкін, були помічені «тітушки».

«Надалі планується відпочинок на природі, у зоні, яка була незаконно привласнена та до якої не допускають звичайних українців», – написав Нацкорпус.

У коментарі «Українській правді» прес-секретар «Національного корпусу» Олександр Алфьоров додав, що «було перешкоджання проходу до річкової зони» з боку Нацполіції, «але воно вичерпалось».

«Була сутичка з Національною поліцією, яка спробувала стати кордоном перед шлагбаумом, який веде до річкової зони. Проте разом із журналістами активісти «Національного корпусу», «Національних дружин», «Свободи», інші громадські активісти спромоглись зрештою зайти на територію, яка веде до річки, на якій побудував будинок Сергій Льовочкін», – розповів Алфьоров.

Алфьоров також повідомив, що націоналісти планують щосуботи проводити пікніки на території маєтку Львочкіна, якщо не буде змінена політика телеканалу «Інтер».

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ