Про це інформує прес-служба ЛМР.

До Львова, зокрема завітають найвідоміші та найколоритніші колективи з таких країн як Македонія, Туреччина, Естонія, Індія, Польща та Україна. Вони представлятимуть свою етнічну культуру на трьох локаціях міста: на площі Музейній, площі Ринок та у ТРЦ Victoria Gardens.

24 серпня відбудеться офіційний старт фестивалю. У ТРЦ Victoria Gardens (вул. Кульпарківська, 226 а) о 16.00 год. виступатимуть колективи з Польщі, Македонії та України, а вже о 18.30 год. на площі Ринок відбудеться святковий парад учасників фестивалю та відбудеться офіційна церемонія відкриття.

25 серпня о 17.00 год колектив з Естонії виступатиме у ТРЦ Victoria Gardens, а о 19.00 год. учасники-колективи країн Туреччини, Польщі, Македонії та України виступатимуть на площі Ринок. На площі Музейній колективи презентують унікальну програму «Етно-Моцарт» у межах міжнародного фестивалю класичної музики LvivMozArt, який відбудеться  у Львові протягом 18-25 серпня (www.mozart.lviv.ua). А також відбудуться батли оркестрів колективів та традиційний вечір дружби – вечір єднання та взаєморозуміння.

26 серпня колективи народів світу знову вражатимуть виступами відвідувачів у ТРЦ Victoria Gardens та на площі Ринок. На площі Музейній представлять програму «Етнофешн» - цікавий формат фестивалю, який здобув своїх прихильників торік. Протягом програми відбудеться показ мод у етностилі від учасників фестивалю.

27 серпня до уваги відвідувачів святковий завершальний концерт колективів - учасників фестивалю у ТРЦ Victoria Gardens.

Сайт: etnovyr.lviv.ua

ІА "Вголос": НОВИНИ