У списку сайту «Миротворець» опинився Олександр Масляков разом із сином Олександром Масляковим-молодшим. Ведучого КВН внесли до списку через заперечення російської агресії та як учасника легалізації анексії Криму та терористичної організації ДНР, – пише ТСН.

«Дозвіл участі команд з так званої «ДНР» у фестивалі гумору «КіВіН 2016» (Сочі, 11-25 січня 2016). Організації «Кримської ліги КВК», заснованої під патронатом окупаційних властей, через офіційне членство команд в МС «КВК», а також дозвіл участі команди з Криму у фестивалі гумору «КіВіН-2016» (Сочі, 11-25 січня 2016), і в морській лізі (2017, Санкт-Петербург)», - йдеться на сайті «Миротворця».

Як писав «Вголос», нещодавно у базу даних центру «Миротворець» потрапив 72-річний телеведучий програми «Поле чудес» Леонід Якубович через порушення закону України під час в'їзду до окупованого Росією Криму.

Нагадаємо, сайт «Миротворець» був створений 2014-го року. Він називає себе незалежною недержавною організацією, створеною групою науковців, журналістів та спеціалістів з питань дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку, що займаються творчою науковою та журналістською діяльністю. 

 

«Вголос»

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ