Минулої доби у районі проведення АТО вдень найгарячіше було на Донецькому напрямку, а після 18 години активність ворога змістилась на Маріупольський і Луганський напрямок, інформує прес-центру штабу АТО у Facebook.

Зазначається, що ввечері бойовики відкривали вогонь з мінометів калібрів 120 і 82 міліметри та автоматичних гранатометів на підступах до Новоолександрівки. Також під вогонь 120-міліметрового міномету потрапив наш опорний пункт неподалік Катеринівки, а з протитанкових гранатометів окупанти били неподалік Попасної.

«На Маріупольському напрямку російсько-окупаційні угруповання двічі обстрілювали із 120-міліметрових мінометів та різних видів гранатометів околиці Павлополя. Крім того, озброєння БМП загарбники застосовували біля Новотроїцького, а автоматичні гранатомети – у районі Водяного», йдеться у зведенні. 

А на Донецькому напрямку, увечері противник тричі бив з піхотного озброєння по наших захисниках неподалік Зайцевого, факти використання великокаліберного кулемету зафіксовані поблизу Мар’їнки. 
 

ІА "Вголос": НОВИНИ