Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. 

«Друга половина минулої доби, починаючи з 17:00, минула без порушення режиму припинення вогню. Вздовж усієї лінії розмежування сторін не було зафіксовано жодного обстрілу. Натомість, вчора вдень російсько-окупаційцні угруповання здійснили обстріли опорних пунктів Збройних Сил України, зокрема й зі зброї, яка заборонена Мінськими домовленостями», - йдеться у повідомленні.

На Луганському напрямку ворог із гранатометів різних видів влаштував нетривалий обстріл укріплень Збройних сил України поблизу Луганського.

«На Донецькому напрямку епіцентром збройної нестабільності стало Приазов’я - довкола Водяного ворог неодноразово вів вогонь по наших позиціях зі 120-мм мінометів, озброєння БМП, гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. Також у цьому районі довкола Широкиного противник застосував міномети калібру 82-мм та автоматичні станкові гранатомети», - зауважили у відомстві.

У штабі також повідомили, що у результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець сил АТО зазнав поранення, ще четверо отримали бойові травми. Стан усіх воїнів військові медики оцінюють як задовільний, їм надається необхідно лікарська допомога.

ІА "Вголос": НОВИНИ