Сьогодні Україна може святкувати, оскільки у неї більше немає цього злочинного націоналістичного уряду, який був сформований президентом і 110 депутатами радикально-націоналістичних фракцій. Я не бачив ще жодного уряду, який би мав підтримку в парламенті на рівні 110 осіб. Це говорить про реальну силу і можливості цих посадовців. Так прокоментував прийняття парламентом постанови про відставку Кабінету міністрів народний депутат Михайло Добкін, передає прес-служба фракції Партії регіонів у ВРУ "Регіони України"

Михайло Добкін вважає, що кваліфікований уряд буде сформований лише після виборів

Депутат також відзначив, що Верховна Рада "використала своє конституційне право і відправила, без всякого погодження, уряд разом з прем’єр-міністром у відставку".

На запитання, як розвиватимуться події далі, М.Добкін спрогнозував, що міністри виконуватимуть свої обов’язки. «З 1 січня політична реформа набула чинності. Новий уряд може формуватися виключно новим складом Верховної Ради на коаліційній основі більшістю, - нагадав парламентарій. - Тому, думаю, що ці горе-міністри, перебуваючи в.о, допрацюють до того моменту, поки президент, разом із Верховною Радою не прийме рішення про формування або нового уряду, або залишить цих некомпетентних спеціалістів, звільнивши Єханурова, як такого, що не справився зі своїми обов’язками».

Депутат

ІА "Вголос": НОВИНИ