«Рішення суду ні я, ні мої адвокати не бачили. Це судове засідання проходило без нас. Нас ніхто туди не запрошував, не повідомляв повісткою. Тому, те, що вони там прийняли, що там говорили прокурори, я можу знати тільки зі ЗМІ», - цитує Добкіна УП.

Разом з тим, Добкін не розуміє, яку земельну ділянку в нього арештовано:

«Ні в мене, ні в моєї сім'ї у власності немає ні одного квадратного метра землі на території міста Харків. Треба розбиратися, що потрапило у рішення суду».

Відповідаючи на запитання, чи суд арештував усе майно, Добкін зазначив: «У мене ще є консервація, є велосипеди, є дві нирки».

«Я не знаю, що треба ГПУ, яка звинувачує мене у вигаданих злочинах, де доказова база нуль, немає постраждалих. Проте вже є дозвіл на арешт, вже з мене, як з сомалійського пірата, брали викуп, який заплатили мої товариші. Тепер вони зазіхнули на моє майно, не залишили в спокої і погреб. Знаєте, пірати ж без рому жити не можуть. А в мене є там пляшок 20-30 рому», - заявив  він.

До всього, Добкін заявив, що вважає себе постраждалим і, що ні він, ні його захисники ще не бачили рішення суду про арешт:

«Я вважаю себе в цій справі постраждалим, бо вони в мене час від часу щось відбирають: то машини, то погреб, то будинок. Відібрали у моїх товаришів гроші».

Як уже писав Вголос, сьогодні Печерський райсуд столиці ухвалив арештувати 2 житлових будинки, 2 автомобілі Toyota Land Cruiser, 2007 і 2013 років, земельну ділянку площею 0,0083 га та винний льох.

ІА "Вголос": НОВИНИ