У п’ятницю, 22 березня, у Львові нагородили подяками меценатів, котрі разом із громадською організацією «Розвиток громади» минулого року допомагали потребуючим.

Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

Директор благодійного фонду ГО Вероніка Хітченко розповіла: минулого року вони започаткували новий проект «Have to live» для допомоги дітям, котрим потрібні кошти на трансплантацію печінки. Також протягом 2018 року фонд допоміг більшій кількості малозабезпечених і багатодітних сімей, навчально-реабілітаційному центру у Брюховичах та іншим хворим дітям. «Загалом обсяг річної наданої допомоги складає близько 1,5 млн грн і нефінансової – близько 2 млн грн», - уточнила вона.

Зазначимо, цільовою аудиторією, з якою працює благодійний фонд, є сім’ї загиблих в АТО, сироти з інтернатів та дитячих будинків, діти з ДЦП, діти, що перебувають на тривалому лікуванні, інваліди І та ІІ груп, самотні люди похилого віку. Географія діяльності охоплює майже всю Львівську область.

Голова ГО «Розвиток громади» Назар Бай подякував благодійникам, котрі  долучалися до соціальних проектів ГО протягом усього минулого року. Також висловив сподівання на співпрацю у подальшому задля втілення у життя нових і ще кращих проектів.

ІА "Вголос": НОВИНИ