[media=143864,143865,143866] 

Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Львівської області.

«Посадовець організував схему системного одержання хабарів за сприяння у безперешкодній та прискореній процедурі завантаження–розвантаження вагонів із вантажем. Правоохоронці затримали фігуранта під час отримання ним обумовленої суми хабара. За даним фактом слідчими обласної поліції було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою)», - йдеться у повідомленні.

Окрім того, встановлено та задокументовано ще два факти одержання зазначеним посадовцем неправомірної вигоди. 10 тисяч гривень «додаткового заробітку» він отримав за вирішення аналогічних питань.

«Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. Керівника підрозділу регіональної філії ПАТ «Укрзалізниця» затримано в порядку  ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», - додали у поліції.

Правоохоронці перевіряють причетність інших посадовців «Укрзалізниці» до скоєння даного правопорушення.

ІА "Вголос": НОВИНИ