Його прем’єра фактично збіглася з насуванням захисного саркофагу «Арка» над четвертим енергоблоком ЧАЕС, передає «Укрінформ», посилаючись на компанію «The Farm 51».

«Відтепер електростанція є закритою для майбутніх поколінь, а Прип’ять і околиці поволі порожніють. Ми зрозуміли, що вже за кілька років «Chernobyl VR Projec» може бути єдиною можливістю на власні очі побачити, як це місце виглядало в реальності. Саме тому мені ще більш приємно, що ми стартуємо з новою версією додатку для пристроїв «Samsung», яке для багатьох буде першим кроком у світ віртуальної реальності», - заявив з цього приводу керівник команди, яка працює над додатком, Войцєх Паздур.

Прем’єрна версія на платформі «Samsung» пропонує нові рішення та додатковий контент, серед яких фільми в розширенні 4К, безліч нових панорам, оновлений інтерфейс та багато іншого.

«Chernobyl VR Project» – це проект студії «The Farm51», який поєднує світ комп’ютерних ігор зі світом освітніх програм та кінооповіді. Це перший в історії віртуальний тур Чорнобилем і Прип’яттю, призначений для пристроїв віртуальної реальності, таких як «Oculus VR», «HTC Vive» та мобільних, зокрема «Samsung Gear VR».

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ