Враховуючи поширену ситуацію, з якою стикаються позивачі, а саме: неофіційним працевлаштуванням відповідача, ми вирішили роз'яснити два можливих варіанти.

Відео слугує продовженням подачі заяви до суду про стягнення аліментів на утримання дитини, однак, враховуючи той факт, що відповідачі не завжди працюють офіційно, існує альтернативна можливість стягнення аліментів. При цьому наголошуємо, що інформація, яка надаєтьcя, є актуальною та перебуває у вільному доступі. Ви особисто можете пересвідчитись  у перевагах такого способу отримання інформарції. При цьому жодних затрат на допомогу адвоката.

 

 

 

Нагадаємо, «Вголос» та сервіс «Pozoff» у новому спільному проекті «Домашній адвокат» пропонує Вам допомогу при вирішенні сімейних суперечок. Втілюємо це шляхом написання позовів та заяв без залучення адвокатів, адже автоматизована система під час  заповнення необхідної інформації підготує необхідний документ, а відеороз'яснення допоможе зрозуміти усю процедуру, яку необхідно буде пройти.

Для отримання цього документу Вам необхідно лише зайти на сервіс «Pozoff», обрати необхідну ланку і заповнити її необхідною інформацією. 

Раніше ми уже розглянули такі питання:

ТЕМА№1: Розірвання шлюбу

Тема №2: Стягнення аліментів у випадку коли відповідач офіційно працює – порядок подачі до суду заяви про стягнення аліментів

 

ІА "Вголос": НОВИНИ