Про це повідомляє korrespondent.net

«Наразі, з березня цього року блокада торгівлі з окупантами, яку ми почали з добровольцями, волонтерами та громадськими активістами, легалізована Указом Президента і рішенням РНБО. Також на сьогодні є серйозні результати щодо зміцнення національної безпеки і нашої економіки. Зокрема, внаслідок наших дій удвічі скорочено споживання антрацитового вугілля, яке раніше закуповувалося в окупанта, що поповнювало його бюджет, це перше», - зазначив Семенченко.

Друге досягнення блокади, як каже народний обранець, - це те, що Україна почала купувати антрацитове вугілля у США - в країні, яка з нами не воює.

«Зараз ми переходимо до другого етапу. Ми повинні змусити Ахметова припинити фінансування терористів, ми повинні покласти край тарифу Роттердам+. За літо ми серйозно накопичили сили, відкрили ряд таборів уздовж російського кордону і готові, якщо держава й надалі буде недієвою у справі зміцнення нашої обороноздатності, діяти як представники громадянського суспільства», - зазначив нардеп.

Нагадаємо, що справжнє ім’я Семена Семенченка Грішин Костянтин. Інтернетом шириться відео, де 3 березня людина схожа на Семена Семенченка брала участь у захопленні сепаратистами Донецької обласної державної адміністрації.

ІА "Вголос": НОВИНИ