Президент України Петро Порошенко під час допиту у справі утікача Віктора Януковича через скайп пояснив, чому не зміг бути у залі під час процесу, а дає покази з Банкової.

За словами гаранта, вранці  в нього була нарада з військовим керівництвом України, яка завершилася о 13:40 – за 20 хвилин до початку засідання. Деталі зустрічі президент не розкрив, – пише ТСН.

«О 15:30 у мене буде перша міжнародна зустріч», – додав Порошенко, уточнивши, що зустрічатиметься з представниками Данії.

«Після цього буде один публічний захід та два міжнародних. І я такий відвертий для того, щоб показати, що я це роблю з повною повагою до суду», – підсумував він.

Нагадаємо, що сьогодні о 14 годині Оболонський районний суд розпочав допит Президента України Петра Порошенка у режимі відеозв'язку.

Як писав «Вголос», допит Петра Порошенка у справі про держзраду Віктора Януковича мав відбутись 21 лютого. Прокурори попросили зробити це дистанційно – через відеозв'язок.

Будівля Оболонського райсуду Києва, де розглядають справу про державну зраду Віктора Януковича, перебуває під посиленою охороною.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ