За його словами, події 1 квітня можна порівняти з антиконституційним переворотом в парламенті 2 вересня. Як в першому, так і в другому випадку рішення приймаються всупереч Конституції та здоровому глузду, на догоду інтересам окремих політичних кланів.
„Мене дивує той невтомний ентузіазм, з яким впродовж двох останніх років Президента Віктора Ющенка намагаються відправити у відставку. Якщо не вийшло оголосити йому імпічмент, то давайте припинимо його повноваження на декілька місяців раніше. Це дуже небезпечна ситуація, адже нинішня влада вже не відчуває реальності, у них немає кризи, залишилась лише боротьба за владу та портфелі”, – заявив лідер Львівської УНП.


При цьому він додав, що замість конструктивних кроків щодо подолання економічної кризи більшість депутатів прагнуть будь-якими методами ще більше дестабілізувати ситуацію в країні. В той час як про відстоювання  національних інтересів України вже й не йдеться. “Як іще можна пояснити ухвалення у Верховній Раді 1 квітня, перед голосуванням щодо призначення дострокових виборів Президента, Постанови №4140 «Про відзначення 90-річчя створення Комсомолу України», -- наголосив Богдан Козак.

ІА "Вголос": НОВИНИ