Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Гаряча лінія працюватиме з 9 до 18 години в робочі дні. Пропозиції та зауваження до проекту Податкового кодексу України можна висловлювати на «гарячу лінію» чи висилати на електронну адресу – [email protected]. Зауваження та пропозиції будуть узагальнені та надіслані до ДПА України.

З проектом Податкового кодексу України можна ознайомитись на веб-сайті ДПА України (www.sta.gov.ua) в розділі «Податковий кодекс – економічна конституція держави».

Як повідомив в.о. міністра фінансів України Вадим Копилов на селекторній нараді 3 серпня очікується опублікування в газеті «Урядовий кур’єр» проекту Податкового кодексу з врахуванням поправок, внесених народними депутатами України, і уряд вже затвердив графік проведення регіональних громадських слухань.

На Львівщині слухання відбудуться 12 серпня 2010 року. Участь в обговоренні цього законопроекту візьмуть представники влади, бізнесу, науковці восьми областей України (Львівської, Івано-Франківської, Волинської, Тернопільської, Закарпатської, Рівненської, Хмельницької, Чернівецької). Обговорення проходитиме у приміщенні Львівського палацу залізничників.

Найближчим часом також відбудеться круглий стіл з обговорення запропонованого проекту у Львівській ОДА та всіх районах і містах області. Широке обговорення законопроекту проходитиме у засобах масової інформації.

ІА "Вголос": НОВИНИ