Марченко підтвердила свою участь у короткому відео в Instagram.

За словами ведучої, вона зробить це «заради всіх жінок, яким страшно починати щось нове».

Марченко передала естафету співаку Павлові Зіброву.

Раніше генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко заявив, що глядачі можуть обрати собі фаворитів серед інших учасників проекту - їх буде 14. Участь Марченко Ткаченко пояснив тим, що на політичні погляди і переконання автори проекту не зважають.

«Ми неодноразово заявляли, що робота служб інформації в «1+1 медіа» будується виключно на принципах редакційної свободи і неупередженості. Журналісти мають право висловлювати свою думку в тому числі і з приводу рішень каналу.

Проте, хотів би відзначити, що в проекті «Танці з зірками» беруть участь найяскравіші зірки українського шоу-бізнесу, незалежно від своїх політичних поглядів і переконань. Як показують результати досліджень, серед тих, кого було б цікаво побачити глядачам на паркеті, в тому числі, і Оксана Марченко. Впевнені, серед 14 пар учасників кожен зможе знайти собі фаворитів», - зазначив Ткаченко.

 

 

Друзі, незважаючи ні на що, я вирішила взяти участь в новому сезоні @tanci1plus1 на @1plus1_ua А тому, безперечно, я приймаю виклик #танціззіркамиchallenge від @lesia_nikituk 
У свою чергу, передаю танцювальну естафету екстравагантному артисту, співаку @pavlo_zibrov 
Ну, що, Пашо, а ти готовий танцювати??!) . . . #oksanamarchenko #оксанамарченко #танці #танціззірками #танци #будутанцевать #ОксанаТанцуй #ОксанаТанцюй

Допис, поширений Oksana Marchenko (@oksana.marchenko.official)

 

Нагадаємо, журналісти Телевізійної служби новин висловили протест через те, що в найближчому сезоні шоу «Танці з зірками» на «1+1» може взяти участь дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко.

 


 

ІА "Вголос": НОВИНИ