У Львові на вулиці Пасічній нетверезий водій не впорався з керуванням та в’їхав у дорожній знак. Рівень алкоголю у крові чоловіка у 12 разів перевищував норму.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Аварія сталася на вулиці Пасічній. 43-річний водій, керуючи автомобілем Volkswagen Passat, не впорався з кермуванням та виїхав на острівець безпеки, де протаранив дорожній знак, який спинив його. 

«Під час спілкування з львів‘янином інспектори виявили у нього очевидні ознаки алкосп‘яніння та запропонували пройти йому перевірку на приладі Drager. Результат позитивний — 2,29 проміле в організмі у водія. Це майже у 12 раз перевищує допустиму законом норму», - йдеться у повідомленні.

На водія патрульні склали два протоколи: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння) КУпАП. Також на керманича винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

Як писав «Вголос», у Львові патрульні оперативно затримали 35-річного чоловіка, який вранці 27 лютого викрав автомобіль Skoda Octavia на вулиці Кульпарківській.

ІА "Вголос": НОВИНИ