Через наїзд автомобіля з кортежу відомого харківського бізнесмена Олександра Ярославського на Харківщині загинув 36-річний житель Чугуївського району.

Про це повідомили у поліції Харківської області.

“Встановлено особу загиблого в ДТП. Ним виявився 36-річний житель Чугуївського району Харківської області”, — йдеться в повідомленні.

Окрім того, відомо, що працівники поліції вже здійснили санкціоновані судом обшуки у готелі та за місцем мешкання харківського бізнесмена, а також за адресою проживання особи, яка звернулась до поліції з інформацією про свою причетність до вказаної ДТП.

Як повідомляють, метою обшуку було вилучення інформації з камер відеоспостереження, підтвердження використання автомобіля Mercedes та причетності інших осіб до скоєння дорожньо-транспортної пригоди.

За результатами проведених заходів вилучено два автомобілі та сервери (інформація з яких ретельно опрацьовується).

ДТП з кортежем Ярославського: що відомо

Уночі 9 лютого на трасі Чугуїв – Мартове автомобіль збив на смерть чоловіка. На місці ДТП знайшли автомобільні номери з кортежу харківського бізнесмена Олександра Ярославського.

Згодом, стало відомо, що можливого учасника ДТП на трасі Київ-Харків-Довжанський Олександра Ярославського викликають на допит.

Після розголосу, Ярославський, ймовірно, покинув Україну. На приватному літаку бізнесмен відправився у Лондон разом зі своїм тестем Сергієм Свентицьким.

Пізніше, Ярославський заявив, що спав вдома у той момент, коли трапилася ДТП, в результаті якого загинула людина.

Як стало відомо, до поліції прийшов водій бізнесмена з адвокатом та зізнався. Чоловік наголосив, що саме він перебував за кермом.

Також, ДБР розпочало досудове розслідування за фактом притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності.

ІА "Вголос": НОВИНИ