[media=134876] 

ДТП відбулось на перехресті вулиць Маршала Бірюзова та Петра Юрченка – зіткнулися інкасаторський мікроавтобус Ford Transit та поліцейський автомобіль Renault Dokker.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 30 липня, близько 09:40», - йдеться у повідомленні.

Унаслідок зіткнення інкасаторське авто перекинулось на бік, а в поліцейського сильно пошкоджена передня частина. Наразі правоохоронці розшукують очевидців ДТП.

«З метою встановлення обставин та причин аварії звертаємося до водіїв, які проїжджали перехрестя в цей момент з увімкненими реєстраторами, або осіб, які стали очевидцями ДТП, надати інформацію, що стосується вказаної автопригоди за телефонами: (0532) 51-77-28, 0504097102 - відділення поліції №1 міста Полтава або 102», - закликали у поліції.

Полтавський активіст Дмитро Бурмака на своїй сторінці у Facebook зазначив, що у ДТП постраждали декілька людей, а винуватцями аварії є інкасатори, які нібито перетинали перехрестя на червоне світло.

«ДТП поліція та інкасатори Полтава. Попередньо інкасатори перетинали перехрестя на червоне світло. Декілька людей травмовано», - написав він.

ІА "Вголос": НОВИНИ