У Харкові триває суд на Оленою Зайцевою та Геннадієм Дроновим, які стали учасниками смертельної ДТП, пише місцевий ресурс Vgorode.

Повідомляють, що сьогодні суд допитав лише одного свідка, адже інші не з’явилися.

Відтак, за словами Романа Петеліна, водія автомобіля, що їхав за Volkswagen Touareg, розмітки стоп-лінії на момент ДТП не було, а швидкість перевищували обидва обвинувачених.

"Автомобіль Дронова рушив дуже різко, але на який сигнал світлофора, я не звернув увагу. Touareg виїхав на перехрестя, я побачив, що з боку "Дитячого світу" мчить інший автомобіль. Він їхав з великою швидкістю. Коли виїхав на перехрестя, почав прискорюватися. Volkswagen теж почав прискорюватися", - каже чоловік.

За словами чоловіка, зіткнення сталося прямо перед ним – Touareg в'їхав у двері Lexus.

"Що там було далі, я відразу не побачив, мікроавтобус перекрив огляд. Спроб допомогти потерпілим після ДТП з боку обвинувачених не було. Дронов стояв біля свого автомобіля та говорив, що він – не винен, а дівчинка була в шоковому стані", – повідомляє Петелін.

ЗМІ наголошує, що швидкість автомобілів свідок назвати не міг.

Як відомо, 18 жовтня 2017 року у Харкові сталась аварія за участю автомобілів Lexus і Volkswagen Touareg. Внаслідок ДТП загинули 6 осіб. Автомобілем Lexus керувала 20-річна Олена Зайцева, яку суд взяв під арешт. А водієм Volkswagen Touareg виявився Геннадій Дронов, якого суд теж узяв під варту. Згодом обидвом було висунуто обвинувачення за цією справою.


 

ІА "Вголос": НОВИНИ