У розмовній студії «Правди. Розслідування» перший заступник голови ЛОР Андрій Білоус розповів про те, що Дубневичі таки мають вплив на рішення депутатів. 

«Це люди, які, очевидно, є багаті, це люди, які є впливові, виходячи з того, які посади вони займають,  це – народні депутати. Активні люди – як в бізнесі, так і в політиці», – зазначив він.
Також Андрій Білоус підкреслив, що команда братів Дубневичів – надзвичайно потужна, оскільки зуміла «завести» до ЛОР таку кількість «своїх» людей.

«Чи мають вони вплив? Очевидно, що мають. Тому що, якщо значна частина депутатів пов`язана в той чи інший спосіб з братами Дубневичами, то, очевидно, що якийсь вплив є», – додав він.

За словами Андрія Білоуса, визначення об`єктів, які фінансуються, відбувається шляхом діалогу і компромісу, тож не дивно, що округ отримав ці 43%:

«Тобто, якщо значна кількість депутатів представляє одну територію, то зрозуміло, що вони будуть робити все, аби та територія отримала пріорітетне фінансування».

У програмі «Правда. Розслідування» йшлося про підсумки двох років роботи Львівської обласної ради  – хто насправді керує обласної радою, відверті зізнання про тиск та лобіювання під час голосувань, оскаржені в суді кадрові ротації та політичний розподіл влади.

Проект «Правда. Розслідування» виходить на телеканалі НТА з березня 2016 року. Подивитись програми можна на сайті телеканалу.

На відео - із 53-ї хвилини

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ