У Франції засудили до тюремного ув'язнення двох футбольних уболівальників з Росії за побиття англійського фаната під час матчу Євро-2016 в Марселі.

Про це інформує ресурс  La Provence.

Суд присяжних призначив Михаїлу Івкіну покарання у вигляді позбавлення волі терміном до трьох років. Натомість Павла Косова засудили до десяти років ув'язнення. Обидва футбольні фанати упродовж двох із половиною років були попередньо ув'язнені, тому Івкіна мають звільнити цього тижня і відправти до Росії. Йому на 10 років заборонено в'їжджати на територію Франції.

Нагадаємо, що обох нападників спіймали в Мюнхені у 2018 році. В ході бійки під час футбольного матчу у 2016 році у Марселі вони завдали англійцеві Ендрю Бейчу важких тілесних ушкоджень, внаслідок яких він став інвалідом. За сутички, які влаштували фанати Збірної Росії у 2016 році у Марселі під час матчу зі Збірною Англії, команду умовно дискваліфікували і оштрафували на 150 тис євро. Ці заворушення вважаються найбільш масовими за весь час проведення Євро-2016. У них постраждали понад 30 осіб.

Читайте більше новин на нашому сайті:

ІА "Вголос": НОВИНИ