Про це пише «Радіо Свобода» з посиланням на прес-секретаря поліції Вірменії Ашота Агароняна.

Вони не були поранені і зараз їх затримали.

Агаронян також повідомив, що також сьогодні вранці з території ППС з пораненням до лікарні був доставлений член збройної групи Седрак Назарян, якому надали медичну допомогу.

Раніше сьогодні повідомлялося, що у Єревані з території поліцейської дільниці, захопленої збройною групою, чути звуки вибухів.

17 липня озброєні особи захопили відділення поліції в Єревані, вбивши одного правоохоронця і взявши в заручники ще кількох. Також взяли у заручники медиків, коли вони прийшли в будівлю, щоб надати допомогу двом бойовикам, пораненим у перестрілці з поліцією 26 липня. Згодом лікарів звільнили.

Увечері 30 липня демонстранти, які підтримують збройну групу «Сасна црер», перекрили центральну транспортну артерію столиці Вірменії Єревана – проспект Баграмяна. Був заблокований рух транспорту проспектом, на якому розташовані будівлі Національних зборів Вірменії та адміністрація президента країни. Поліція встановила кордон на шляху демонстрантів.

Перед цим 30 липня Служба національної безпеки дала збройної групі час до 17:00 того ж дня, щоб скласти зброю і здатися владі. У заяві відомства зазначалося, що в іншому разі «підрозділи спеціального призначення правоохоронних органів уповноважені без попередження відкрити вогонь і знешкодити будь-яку озброєну особу, що перебуває на території полку ППС або за його межами».

Члени збройної групи вимагають звільнити з-під варти керівника радикального опозиційного угруповання «Установчий парламент» Жирайра Сефіляна, арештованого понад місяць тому за звинуваченням у незаконному придбанні і зберіганні зброї. Також серед вимог нападників – відставка президента Вірменії Сержа Сарґсяна.

ІА "Вголос": НОВИНИ