Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив екс-радник міністра МВС, журналіст Станіслав Речинський.

За його інформацією, 14 квітня о 22:46 від чергового поліції по Києво-Святошинському району було отримано повідомлення про те, що в селі Михайлівська Рубежівка сталося самогубство полковника СБУ у відставці, який займав високу посаду київського главку і звільнився в минулому році.

А на наступний день, 15 квітня, о 14:15 в поліцію надійшло повідомлення від дружини співробітника СБУ про скоєне ним самогубство.

Обидва силовика застрелилися з пістолетів різних марок.

У той же час сайт «Сегодня» з'ясував, що одному з самогубців вдалося вижити.

За словами керівника прес-служби СБУ Олени Гітлянської, один офіцерів вижив. В даний момент розслідуванням випадків займається столична поліція.

«Ці два випадки розслідує столична поліція. Випадки не пов'язані між собою. Загиблий при спробі суїциду, полковник у відставці, працював не тільки в СБУ, а й в інших правоохоронних органах. Друга людина, яка вчинила спробу суїциду, є співробітником СБУ, на щастя, вижив», – повідомила Гітлянська, не уточнюючи деталей.

На уточнююче запитання, чи будуть передані розслідування в СБУ, Олена Гітлянська зазначила, що на даний момент розслідування веде поліція.

У свою чергу начальник прес-служби ГУ Нацполіціі Київської області Микола Жукович повідомив, що на місце події в Михайлівську Рубежівку виїжджала опергрупа і судмедексперти.

«Випадок розслідується, як факт самогубства Києво-Святошинським управлінням поліції. Підстав говорити про те, що хтось «допоміг» накласти на себе руки, на даний момент немає. Чи буде передаватися провадження в розслідуванні – поки не відомо», – повідомив Микола Жукович.

ІА "Вголос": НОВИНИ