Про це повідомляє прес-служба національної поліції Києва.

Як йдеться у повідомленні, о 22:28 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про стрілянину на вулиці Микільсько-Слобідській: двоє невідомих у балаклавах побили битою чоловіка, стріляли в нього і зникли з місця події на BMW темного кольору з іноземними номерними знаками.

За викликом терміново прибули наряди патрульної поліції, оперативні працівники та слідчо-оперативна група. У місті запровадили оперативний план для розшуку автомобіля зловмисників.

На місці події в поліцію звернувся 51-річний чиновник, заступник директора держпідприємства. Він розповів, що разом з 26-річним сином, який був за кермом Volkswagen Passat, заїхав у двір будинку і вийшов з машини. З припаркованого неподалік BMW вибігли двоє чоловіків у балаклаві і почали бити його битами. Зловмисники повалили потерпілого на землю, при цьому один із нападників зробив кілька пострілів. Опісля невідомі пошкодили машину потерпілого і зникли.

Слідчо-оперативна група провела огляд місця події, вилучила три гумові кулі, опитала свідків і місцевих жителів.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Потерпілого «швидка» доставила в лікарню з вогнепальними пораненнями спини і множинними саднами тіла. Слідчі розглядають кілька версій скоєного, основна з яких – професійна діяльність потерпілого.

ІА "Вголос": НОВИНИ