Президентка ГО «Форум видавців» Олександра Коваль сьогодні, 19 вересня, під час офіційного відкриття ювілейного 25-го BookForum у Львові назвала Президента України Петра Порошенка, який прибув на урочистості, важливою для усіх людиною та висловила своє захоплення Гарантом.

Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

«Вітаю вас на 25-му Форумі. Ще ніколи на нашому відкритті не були заповнені всі балкони. Моє серце розривається від радості. Дякую вам. Хочу подякувати всім тим, хто разом з нами робив форум упродовж 25-ти років. Нашим видавцям, бібліотекарям, авторам, нашій коханій владі. Але насамперед – нашим читачам. Це все заради вас», - зазначила вона.

Також Олександра Коваль розповіла, що форум створили у 1994 році, аби Україна була читаючою. «Я особисто створювала форум для своєї доньки. Щоб вона жила у щасливій, забезпеченій країні», - уточнила вона.

Також Олександра Коваль, розповідаючи про свого онука, додала: «Діти не знають, що таке невдача. Вони знають, що після кожного падіння можна піднятися. І я знаю багатьох дорослих, які зберегли у собі це почуття. І знаю одну дуже важливу для нас всіх людину, яка не боїться помилитися. Яка знає, що впевнено і послідовно можна дійти до перемоги. Вітаю вас, пане Президенте! Дякую вам! Захоплююся вами!»

Як писав «Вголос», Порошенко відкрив у Львові ювілейний 25-й BookForum.

ІА "Вголос": НОВИНИ