Вижити у кривавій бійні вдалося одній дівчині, яка зуміла сховатися, - повідомляє УНІАН.

«Зайшов, вбив відразу сімейну пару, потім бабусю 92-річну, а мені просто пощастило, я сховалася під ковдрою. Хоча він заходив в кімнату два рази», - згадує дівчина.

Жорстоку розправу, за версією слідства, влаштував 45-річний житель Москви Сергій Єгоров. Напередодні тут було велике застілля – 10 осіб. У розпал веселощів між чоловіками і сталася сварка. Підозрюваний розсердився і пішов додому. Думали, що ліг спати. Але він повернувся і змусив вибачатися своїх кривдників вже під прицілом «Сайги».

«Він вважав себе скривдженим, повернувся за карабіном, почав стріляти в опонентів. Одного з чоловіків змусив рити землю, після чого зробив постріл», - повідомив начальник прес-служби УМВС РФ в Тверській області Вадим Левшин.

Дівчина, якій вдалося сховатися, не розгубилася, зателефонувала в поліцію. Коли на місце приїхав дільничний, зрозумів: справа серйозна. Відразу викликав підмогу. І вже разом з колегою – інспектором ДПС – затримав підозрюваного. У селищі кажуть, стрілець підробляв на дачах – ремонтував проводку в будинках.

 

«Вголос»

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ